Oksekødsjordnøddesalat

Oksekødsjordnøddesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SalaterRet : Salater - KødSalat

Hovedingrediens : Oksekød - Oksefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
200 g.oksefilet
1.5 dl.oystersauce
2 skalotteløg
1 frisk rød chili
1 limefrugt
1 spsk.brun farin
1 tsk.friskrevetingefær
80 g.usaltede jordnødder
2.5 spsk.ekstra jomfruolivenolie
1 bdt.forårsløg
3 tomater
1 stort bdt. koriander
 
Opskrift:
Marinèr oksefileten i oystersauce i 2-3 timer i køleskabet. Kødet brunes hurtigt på en varm pande. Lad kødet hvile i mindst 10 minutter, før det skæres i meget tynde skiver. Skalotteløget pilles og hakkes, chilien befries for kerner og skæres i tynde strimler, dressing røres af saft og revet skal af limefrugt, farin, ingefær og ekstra jomfruolivenolie. De ristede jordnødder, kødet i tynde skiver og skalotteløgene vendes rundt i dressingen sammen med koriander, de fintstrimlede forårsløg og tomater uden kerner. Herefter smages til med salt og Malabar peber.





karakterer:
Opskriften er vist 8229 gange,
og udskrevet 139 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu