Oksekødsjordnøddesalat
Hovedingrediens : Oksekød - Oksefilet Indsendt : |
|
|
Marinèr oksefileten i oystersauce i 2-3 timer i køleskabet. Kødet brunes hurtigt på en varm pande. Lad kødet hvile i mindst 10 minutter, før det skæres i meget tynde skiver. Skalotteløget pilles og hakkes, chilien befries for kerner og skæres i tynde strimler, dressing røres af saft og revet skal af limefrugt, farin, ingefær og ekstra jomfruolivenolie. De ristede jordnødder, kødet i tynde skiver og skalotteløgene vendes rundt i dressingen sammen med koriander, de fintstrimlede forårsløg og tomater uden kerner. Herefter smages til med salt og Malabar peber.
|
|
Opskriften er vist 8230 gange,
og udskrevet 139 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne