Marineret fetasalat
Hovedingrediens : Oste - Feta Indsendt : Red : |
|
|
Skær fetaosten i tern og læg dem i skål.
Marinade: Pluk persillen i kviste og skær purløgen i 1 ½ cm stykker og bland med resten af ingredienserne. Hæld marinaden over fetaen og lad den trække i ca. 5 døgn. Salat: Udsten evt. olivenen, skær tomaterne i både og rødløget i skiver, arranger det på et fad. Osten tages op af marinaden og fordel over salaten. |
|
Opskriften er vist 9608 gange,
og udskrevet 133 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne