Letsaltet flæsk med varm rød salat
Hovedingrediens : Svinekød - Svineflæsk Indsendt : |
|
|
Skær salaterne i fire dele, så de hænger sammen ved roden. Spred bladene ud fra hinanden som en vifte. Skær løgene i fire dele fra top til rod. Steg flæskestrimler og løg gyldne i 2 spsk olie. Bland salat og hvidløg i og steg et par minutter. Vend salaten med en paletkniv og steg den et par minutter. Smag til med salt, peber og resten af olien.
|
|
Opskriften er vist 14699 gange,
og udskrevet 120 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne