Laks- og rejesalat
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Indsendt : Red : |
|
|
Den røgede laks skæres i strimler og blandes med rejer og aspargesstykker en skål. (Bruges der dåseasparges drænes de først).
Rør olie, eddike, salt, peber og sennep sammen og hæld over laks, rejer og asparges. Lad det trække i ca. 15 min.
Skyl salatbladene, pil æggene og skær dem i skiver. Hak persillen groft.
Læg salatbladene på et fad, -anret salaten herover og pynt med æggeskiver og persille.
Server ristet brød og smør til.
|
|
Opskriften er vist 28907 gange,
og udskrevet 746 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne