Laks- og rejesalat

Laks- og rejesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5

SalaterRet : Salater - Fiskesalater

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
50 g.pillede rejer
200 g.røget laks i skiver
250 g.asparges
 
 Marinade:
3 spsk.vindruekerneolie
1.5 spsk.vineddike
 salt
 peber
1 tsk.dijonsennep
 
 Desuden:
1 salathoved
2 hårdkogte æg
1 bdt.persille
 
Opskrift:
Den røgede laks skæres i strimler og blandes med rejer og aspargesstykker en skål. (Bruges der dåseasparges drænes de først). Rør olie, eddike, salt, peber og sennep sammen og hæld over laks, rejer og asparges. Lad det trække i ca. 15 min. Skyl salatbladene, pil æggene og skær dem i skiver. Hak persillen groft. Læg salatbladene på et fad, -anret salaten herover og pynt med æggeskiver og persille. Server ristet brød og smør til.





karakterer:
Opskriften er vist 28967 gange,
og udskrevet 746 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu