Mangocreme
Hovedingrediens : Frugt - Mango Indsendt : Red : |
|
|
30 gram kagepulver rørt med 1,5 dl. mælk og 200 gram mangopuré.
Til sidst røres 2 udblødte smeltede husblas blade i cremen.
Mangopure: Blend mangofrugten med sukkerlagen, sigt og smag til med hvidvin og eventuelt citronsaft. Puréen hældes på iskolde tallerkener, inden nøddekurven og isen kommes på. |
|
Opskriften er vist 19320 gange,
og udskrevet 158 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne