Koldthævet brød med soltørrede tomater
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater Indsendt : |
|
|
Rør gær og vand sammen. Rør grahamsmel, sukker og salt i.
Tilsæt gradvis hvedemel, og ælt dejen smidig. Den må ikke være for tør. Lad dejen hæve koldt, tildækket med et viskestykke i mindst 8 timer. Sæt tomaterne i blød, mens dejen hæver. Når dejen har hævet, hældes vandet væk fra tomaterne, der hakkes fint. Tilsæt tomaterne, og ælt dejen igen. Form et brød, og lad det efterhæve i 1 time. Rids brødet, og sæt det i ovnen. Indstil på 190 gram, og bag det i ca. 45 min. Brødet kan også bages uden de soltørrede tomater. |
|
Opskriften er vist 17194 gange,
og udskrevet 509 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Anne - 2005-01-01 01:01:01 Brødet kaldes Tyrkisk Brød og er ideel til madpakken, hvor brødet skæres næsten igennem og kan fyldes med eks: Salat, tomat, agurk, kylling og bacon eller med æg, tomat, salat, agurk, eller med skinke, ost, salat, tamat, agurk, eller hvad man nu kan finde på |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne