Mazarinbund

Mazarinbund, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Bunde 2 Bunde
Kager i formRet : Kager i form - Diverse bunde

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Mazarinbund, billede 4 Mazarinbund, billede 1 Mazarinbund, billede 2 Mazarinbund, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 gram Ren rå marcipan
250 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
250 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
60 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
Opskrift:
Riv marcipanen groft og rør den med sukker. Tilsæt derefter blødt smør og rør det hele til en ensartet masse. Tilsæt mel og derefter æg et af gangen.

Dejen fordeles i 2 springforme ca. 24 cm. i diameter og bages ved 180 grader C i ca 25 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 163511 gange,
og udskrevet 1286 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (56 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 19366 (4611 kcal)
KJ pr. Bunde 9683 (2305 kcal)
Vægt ialt 1090 gram
Vægt pr. Bunde 545 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1776 KJ (423 kcal)
Protein 6.4 gram
Fedt 27.4 gram
Kulhydrat 39.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2023-03-18 12:33:18
Hej Kan jeg fryse bunden. Vh Alize

  -   2022-09-20 12:22:25
Super gode bunde, smager himmelsk. Brugt til en John Dillermand kage til barnebarnet - ved ikke om det var de voksne eller børnene, som spiste mest. Skal lave dem igen til gæster på lørdag med chokolade, friske hindbær og flødeskum - mums. tak for opskrifter, Susanne, den 20.9.22

  -   2018-06-18 14:41:49
hvornår skal melet i ?

  -   2018-06-13 19:02:05
Hva fyll er godt til denne kaken?