Mazarinbund
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Riv marcipanen groft og rør den med sukker.
Tilsæt derefter blødt smør og rør det hele til en ensartet masse.
Tilsæt mel og derefter æg et af gangen.
Dejen fordeles i 2 springforme ca. 24 cm. i diameter og bages ved 180 grader C i ca 25 minutter. |
|
Opskriften er vist 163511 gange,
og udskrevet 1286 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (56 stemmer) |
|
Kommentarer Alize - 2023-03-18 12:33:18 Hej Kan jeg fryse bunden. Vh Alize Susanne - 2022-09-20 12:22:25 Super gode bunde, smager himmelsk. Brugt til en John Dillermand kage til barnebarnet - ved ikke om det var de voksne eller børnene, som spiste mest. Skal lave dem igen til gæster på lørdag med chokolade, friske hindbær og flødeskum - mums. tak for opskrifter, Susanne, den 20.9.22 jens - 2018-06-18 14:41:49 hvornår skal melet i ? Anne Lise - 2018-06-13 19:02:05 Hva fyll er godt til denne kaken? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne