Kyllingesalat med ananas
Hovedingrediens : Kylling - Kogt/stegt kylling Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kyllingekødet skæres i passende stykker.
Skær baconskiverne i fine strimler og steg dem til de er helt sprøde. Lad dem køle af på et stykke køkkenrulle. Skær ananasringe i tern og cherrytomaterne i halve. Rør dressing af creme fraiche, ananassaft fra dåsen, lidt finskåret purløg samt salt og peber. Vend kyllingen, bacon, tomat og ananas i dressingen. Anret salaten på et fad og anret kyllingesalaten ovenpå serveres med flutes. Tips: Kogning af kylling: Kyllingen sættes over i rigeligt vand, tilsæt salt og lad det koge op, skummes af. Kyllingen småkoger i ca. 60 minutter og tages op og drypper af. Der kan også bruges kyllingebryst som steges på pande. |
|
Opskriften er vist 168645 gange,
og udskrevet 5162 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Nina - 2017-02-07 23:08:33 Det ser godt ud den skal prøves 😀 Heidi - 2010-02-05 19:01:52 Det er den bedste lette salat vi nogensinde har fået... den er nem og hurtig at lave og smager supet godt. tak for opskriften!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne