Italiensk pastasalat

Italiensk pastasalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SalaterRet : Salater - Pastasalat

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :
Italiensk pastasalat, billede 4 Italiensk pastasalat, billede 1 Italiensk pastasalat, billede 2 Italiensk pastasalat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 g.pastaskruer
250 g.kogt/stegt kalkun
2 fintskårne stilke bladselleri
150 g.kogte kolde haricots verts
100 g.babyspinat
1 lille hakket rødløg
6-8 groftstrimlede soltørrede tomater
50 g.store velafdryppede kapers
 
 Dressing
2 tsk.olivenolie
1 tsk.grovkornet dijonsennep
1 spsk.vand
1 spsk.hvid balsamico
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kog, afdryp og skyl pastaen under den kolde hane. Lad den dryppe af og bland den i en stor skål med alle de øvrige ingredienser.

pisk dressingen sammen og smag den godt til, før den vendes omhyggeligt i salaten, der anrettes i en stor skål og serveres med godt brød til.





karakterer:
Opskriften er vist 308563 gange,
og udskrevet 5597 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (60 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-08-21 07:12:49
Fantastisk lækker salat

  -   2009-05-14 19:18:47
Haricots verts er fine grønne bønner

  -   2009-04-13 10:22:17
Hvad er haricots verts?

  -   2008-11-30 16:54:19
+ Pesto

  -   2008-10-16 12:33:18
den ser utrolig lækker ud

  -   2008-04-10 17:55:33
Jeg syntes det ser rigtig godt ud.

  -   2008-02-12 10:25:04
En helt fantastisk lækker pastasalat, med mange muligheder for at variere. Det smager dejligt med baby-spinat, men prøv også at skifte baby-spinat ud med ruccola. Og generelt kan man godt putte flere af de respektive grøntsager i. Husk at baby-spinat og lignende svinder meget når man hælder sådan en dressing over.

  -   2007-09-04 17:57:52
Enormt god' har lavet den flere gange :)

  -   2005-01-01 01:01:01
det er en spændne pastasalat. og den smager godt. jeg har valgt at bruge den til min svendeprøve

  -   2005-01-01 01:01:01
Dejligt