Sejfilet med citron og tomat
Hovedingrediens : TorskeFisk - Sej Indsendt af : Nick Indsendt : |
|
|
Sejfileterne lægges hver på et dobbelt stykke staniol. Tomat og citron deles i fire og fordeles på fisken. Læg en ½ tsk. smør på hver
Drys med citronpeber, salt og peber. Fold staniolen om fisken og grill det på grillen i ca. 15 min.
Tips: I stedet for sejfileter, kan man bruge torsk. Retten kan også tilberedes i ovnen i et ovnfast fad til fisken nærmest "kan gå fra hinanden. |
|
Opskriften er vist 42971 gange,
og udskrevet 955 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (62 stemmer) |
|
Kommentarer Kim - 2010-06-04 02:16:05 Hvis den laves i ovnen i et fad, er det så ikke stadigvæk en god ide med staniol omkring? Susan - 2009-05-21 18:47:44 Rigtig lækker ret - overdriv gerne med tomaterne, de bliver rigtig lækre. Især hvis fisken tilberedes Weberen :) Matte - 2008-01-25 11:04:25 rigtig god ret. smager dejligt. Overdriv dog ikke med citronen emma - 2005-01-01 01:01:01 superlækker og let... Ikke så tung som en fed frankfurter!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne