Ølbraiseret svinebryst med marinerede rodfrugter
Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Svinebrystet ridses på begge sider af benene, så er de nemme er trække ud inden servering.
Sværen skæres af og fedtet ridses i rudemønster.
Krydderierne knuses i en morter sammen med salt. Gnides godt ind i stegen. Læg stegen i en bradepande eller et ildfast fad. Læg et par kviste timian på. Sæt stegen i en 200 grader C. alm. Ovn i 30 minutter. Ingredienserne til ølmarinaden røres sammen. Efter de 30 minutter hældes ølmarinaden over svinebrystet. Øs nu marinade over svinebrystet ca. hver 15 minutter indtil stegen er mør 1½-2 timer i alt. Svinebrystet tages ud af ovnen og trækker indpakket i stanniol 30 minutter. Sauce: Marinaden fra bradepanden jævnes med en smørbolle. Smages evt. til med lidt salt og peber. Marinerede rodfrugter: Rodfrugterne skrælles og skæres i store tern. De skal nu koges al dente. Start med kartofler og knoldselleri i 4-5 minutter Tilføj gulerødderne og i 4-5 minutter og til slut porerne kun lige med. Marinaden til rodfrugterne kommes i en gryde og koges halvt ind. Tilsæt rodfrugterne og glaser ca. 5 minutter |
|
Opskriften er vist 2957 gange,
og udskrevet 92 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne