Krabbesalat i grapefrugtskaller

Krabbesalat i grapefrugtskaller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SalaterRet : Salater - Skaldyrssalat

Hovedingrediens : Skaldyr - Krabber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 grapefrugter
200 g.krabbekød
150 g.mayonnaise
 salatblade
 brøndkarse
 
Opskrift:
Frugterne skylles, tørres og flækkes. Frugtkødet løsnes med en grapefrugtkniv fra skallen, også i bunden. Frugten skæres fra hinderne i hver trekant. Derefter kan alle hinderne fjernes på en gang, mens frugtkødet bliver liggende i skallen. Mayonnaisen røres blød med lidt krabbesuppe og kan krydres med karry, paprika og sød sennep. Krabbekødet tilsættes. Kort tid før serveringen fordeles krabbesalaten i skallerne. Et salatblad og en stilk brøndkarse stikkes i hver anretning.





karakterer:
Opskriften er vist 16802 gange,
og udskrevet 278 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.7    (19 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2021-12-14 13:40:39
Den serverede min mor som forret til gæster omkring 1960