Krabbesalat i grapefrugtskaller
Hovedingrediens : Skaldyr - Krabber Indsendt : Red : |
|
|
Frugterne skylles, tørres og flækkes.
Frugtkødet løsnes med en grapefrugtkniv fra skallen, også i bunden. Frugten skæres fra hinderne i hver trekant. Derefter kan
alle hinderne fjernes på en gang, mens frugtkødet bliver liggende i skallen. Mayonnaisen røres blød med lidt krabbesuppe og kan krydres med karry, paprika og sød sennep. Krabbekødet tilsættes. Kort tid før serveringen fordeles krabbesalaten i skallerne.
Et salatblad og en stilk brøndkarse stikkes i hver anretning.
|
|
Opskriften er vist 16802 gange,
og udskrevet 278 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.7 (19 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2021-12-14 13:40:39 Den serverede min mor som forret til gæster omkring 1960 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne