Kold solsikke- og kartoffelsalat
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
|
|
De spirede solsikkekerner skylles let og vendes forsigtigt med kogte kartofler skåret i skiver.
De øvrige ingredienser røres sammen og blandes let med kartoflerne og solsikkespirerne.
Tips: Solsikkekerner til spiring behandles som andre spirer, men de må ikke blive for grønne, da de således bliver bitre. |
|
Opskriften er vist 13465 gange,
og udskrevet 175 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.2 (29 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne