Kold jambalaya salat
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smørret i en gryde og svits løg og hvidløg. Tilsæt vand, skinke, salt, cayennepeber og bring det i kog. Tilsæt ris og bring det i kog igen. Skru ned for varmen og lad det koge i 15-20 minutter indtil risene er møre. Bland olivenolie, eddike og citronsaft. Hæld blandingen over risene. Tilsæt hakket forårsløg, hakket bladselleri, peber i tern og tomater i tern. Skær kyllingen i mindre stykker og bland dem i risene. Anret med finthakket persille.
|
|
Opskriften er vist 7641 gange,
og udskrevet 142 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer DenSorteFane - 2008-05-06 00:16:00 Det lyder som et meget godt spørsmål, frk. kold jambalaya salat. :-) helle - 2005-01-01 01:01:01 skal risene køles af... der stå kold salat, men opskriften er lid u tydelig om det.... jeg kølede ris af og blandede da de var kolde... smagt rigtig godt...! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne