Kogt broccoli og kartoffelvinaigrette
Hovedingrediens : Kål - Broccoli Indsendt : |
|
|
Skær kartoflerne i tern og broccolien i buketter.
Pisk vineddike og sennep sammen, tilsæt olie, herefter æg, kapers og cornichons. Juster evt. konsistensen med vand. Hæld dressingen over grøntsagerne og slut af med brøndkarse.
Variationer:
Alle kogte grøntsagsrester kan anvendes.
Tilbehør:
Salat og brød
|
|
Opskriften er vist 9628 gange,
og udskrevet 122 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne