Kinesisk salatcocktail
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
|
|
Svampene dækkes med vand og bringes i kog og stilles til afkøling i kogevandet. Bambusskud og vandkastanjer bruses over med koldt vand og skæres i fine strimler. Kødet skæres i 1 cm brede strimler som overhældes med 2 spsk soyasauce og trækker nogle minutter. Løgene hakkes fint. Champignoner renses og skæres i tynde skiver. Gulerødder skæres i fine strimler. Olien varmes op og heri steger kyllingestrimlerne 2 minutter. Kødet tages op. Løg snurrer klare i olien, champignon steger med 2 minutter under omrøring. Gulerødder tilsættes og alt steger til grønsagerne er tørre. Resten af soyasaucen og rejerne varmes med blandingen 2 minutter hvorefter gryden stilles til afkøling. Kyllingekød, bambusskud, kastanjer og finthakkede svampe blandes i retten som smages til med sur sød sauce og citronsaft og derefter anrettes på blade af kinakål.
|
|
Opskriften er vist 12577 gange,
og udskrevet 231 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne