Kinasalat
Hovedingrediens : Kål - Kinakål Indsendt : |
|
|
Skær kinakålen igennem på langs. Den halvdel, som ikke bruges nu, holder sig frisk i en plastpose i køleskabet.
Skyld kinakålen, ryst vandet af og fjern rodstok og eventuelle beskadige blade. Snit kålen fint på tværs og læg strimlerne i salatskålen.
Pres saften af ½ citron og hæld den i skålen samme med sukker og rør rundt.
Skyl og tør æblet og skær det i små terninger med skræl, men uden kernehus. Vend straks æbleterningerne i kålen, hvor citronsaften hindrer æblet i at blive mørkt.
Skræl kiwifrugterne og skær dem i skiver på tværs. Hak nøddekernerne groft og vend kiwi og nødder i salaten.
|
|
Opskriften er vist 13665 gange,
og udskrevet 240 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne