Kartoffelsalat med pasta og frisk spinat
Hovedingrediens : Rodfrugter - Nye kartofler Indsendt : Red : |
|
|
Dressing:
Alle ingredienser røres sammen og blandes med kartofler og pasta. Kog pasta og kartofler - køl dem af. Varm olien let - rist hvidløgsskiverne og løget heri. Tag panden af varmen. Skær spinaten i grove strimler og læg på den ej for varme pande. Hæld det op i stor skål. Miks med kartofler, pasta og dressing. Serveres varm eller kold med Evt. koldt kød eller friskbagt brød. Tips: Variationstips: Udskift evt. spinat med anden bladgrønt. |
|
Opskriften er vist 21658 gange,
og udskrevet 547 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne