Kartoffelsalat med pasta og frisk spinat

Kartoffelsalat med pasta og frisk spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SalaterRet : Salater - Kartoffelsalat

Hovedingrediens : Rodfrugter - Nye kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.kogt pasta
250 g.nye kartofler
2 spsk.olie
2 fedhvidløg (i tynde skiver)
650 g.frisk spinat
2 forårsløg eller andet løg (skåret i mindre stykker)
 
 Dressing:
2 spsk.balsamico
1.25 dl.olivenolie
1 spsk.dijonsennep eller anden sennep
3 tsk.brun farin
 
Opskrift:
Dressing:
Alle ingredienser røres sammen og blandes med kartofler og pasta.

Kog pasta og kartofler - køl dem af.

Varm olien let - rist hvidløgsskiverne og løget heri. Tag panden af varmen. Skær spinaten i grove strimler og læg på den ej for varme pande. Hæld det op i stor skål. Miks med kartofler, pasta og dressing.

Serveres varm eller kold med Evt. koldt kød eller friskbagt brød.

Tips:

Variationstips:
Udskift evt. spinat med anden bladgrønt.





karakterer:
Opskriften er vist 21710 gange,
og udskrevet 547 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu