Kartoffelsalat med cremet dressing
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
En ¾ fyldt gryde med letsaltet vand bringes i kog. Kartofler koges heri, ca. 15-20 min. Afdryppes og stilles i køleskab 1 time. Skæres i kvadrater af ca. 2 cm.
I en skål sammenrøres yoghurt, mayonnaise, creme fraiche, sennep, citronsaft, forårsløg, selleri og krydderurter. Smages til med salt og peber, hvorefter kartoflerne vendes i. Hæld salaten i en skål og pynt med krydderurtekviste. En særdeles velegnet salat til en sommer-picnic. |
|
Opskriften er vist 85689 gange,
og udskrevet 1661 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (64 stemmer) |
|
Kommentarer Morten - 2013-08-23 07:15:49 Den smager rigtig godt - og nem at tilpasse med hvad man nu har lyst til af smag Per - 2008-06-08 12:39:05 Jeg skar forårsløgene på skrå i ca. 1 cm stykker. Blegsellerien skar jeg i små tern. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne