Kartoffelsalat med agurker og skvalderkål
Hovedingrediens : Grøntsager - Skvalderkål Indsendt : |
|
|
Kartoflerne skrabes og koges møre. De afkøles og skæres evt. i skiver, hvis de er store. Agurken skæres i små terninger.
Kartofler og agurker blandes med de finthakkede urter og bønnespirerne.
En olie-eddikedressing hældes over salaten
|
|
Opskriften er vist 20520 gange,
og udskrevet 450 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer tonny autzen - 2010-05-17 16:48:25 smager faktisk rigtig godt,,ka godt lide syren i skvalderkålene mums en anden slags salat .... Tobias og Jon - 2005-01-01 01:01:01 den er godt nok god hva'???? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne