Jordskoksalat med asparges og hibiscus
Hovedingrediens : Rodfrugter - Jordskokker Indsendt : Red : |
|
|
Jordskokkerne skrælles og skives. De gives evt. et opkog i letsaltet vand i ca. 3 minutter. Jordskokkerne fordeles i bunden af et fad og kogte grønne asparges fordeles ovenpå.
Dressingen røres sammen og fordeles over fadet, der pyntes med strimlede friske blomster af hibiscus.
|
|
Opskriften er vist 12331 gange,
og udskrevet 214 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-03-12 23:41:04 Dressingen er lidt tam, men ved vinder ved at tilsætte en anels god balsamico samt salt og pebber. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne