Jordskokkesalat med portvinssauce
Hovedingrediens : Rodfrugter - Jordskokker Indsendt : Red : |
|
|
Jordskokkerne skrælles og skæres i tern i tynde skiver. Portvin og olie piskes sammen, og skiverne vendes i dressingen.
Jordskokkerne krydres med salt og peber og stilles koldt et par timer.
Porrer, selleri og gulerødder skrælles og skæres i tynde strimler, som lægges i koldt vand.
Sauce:
Portvinen koges ind med halvdelen af smørret. Resten af smørret piskes i, og der smages til med salt og peber.
Anretning:
Jordskokker og grøntsager vendes på en pande med lidt af væden fra dressingen.
Salaten skylles og anrettes på en tallerken. Grøntsagerne anrettes i midten, og den varme sauce hældes over. Der pyntes med krydderurter.
Brød serveres til.
|
|
Opskriften er vist 16469 gange,
og udskrevet 387 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne