Jordskokkesalat med æble og nødder

Jordskokkesalat med æble og nødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
SalaterRet : Salater - Nøddesalater

Hovedingrediens : Rodfrugter - Jordskokker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Jordskokkesalat med æble og nødder, billede 4 Jordskokkesalat med æble og nødder, billede 1 Jordskokkesalat med æble og nødder, billede 2 Jordskokkesalat med æble og nødder, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 gram Jordskokker, skrællet vægt skrællet vægt
1 Æbler, Madæbler 1 madæble ca. 150 g. skrællet vægt.

Gode madæbler er f.eks. belle de boskoop-æbler og cox-orange
1 Citron, saft heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
1 dl. Valnøddeolie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Valnøddekerner 2.5 dl. hele valnøddekerner svarer til ca. 100 gram.

2 dl. hakkede valnødekerner svarer til ca. 100 gram.
50 gram Feta. 40+
Icebergsalat 1 hoved iceberg vejer ca 600 gram.
   
Opskrift:
Riv jordskokkerne i lange, papirstynde strimler ned i en skål med citronsaften.

Riv æblet groft ned i. Vend olien i og krydr med salt og peber.

Arranger blandingen med salaten.





karakterer:
Opskriften er vist 62612 gange,
og udskrevet 2429 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 6494 (1546 kcal)
KJ pr. Pers. 1623 (386 kcal)
Vægt ialt 680 gram
Vægt pr. Pers. 170 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 955 KJ (227 kcal)
Protein 3.5 gram
Fedt 19.7 gram
Kulhydrat 10.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-01-01 14:10:40
Den er rigtig god. Jeg.skar jordskokker og æble i tynde skiver og tilføjede lidt granatæble. Smager godt og er dekorativt

  -   2012-10-14 17:41:38
Alle opskrifter kommer vel et eller andet sted fra???!! Det ser lækkert ud - skal prøves. Uanset herkomst ;-)

  -   2009-09-26 08:41:21
Hov, den opskrift er vist "lånt" fra en af Aarstidernes kogebøger!!!

  -   2005-01-01 01:01:01
Er også god med limesaft og skal og med friske små spinatblade som salat til. Jeg erstattede feta med tør primadonna eller lign. revet