Engelsk mørbrad (Stegeso)
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : England Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Gnid den istandgjorte mørbrad med salt.
Riv løgene groft. Skær tomaterne småt ud og æblerne i tynde snitter. Bland løg, tomater og æbler i stegesoen og læg mørbraden oven på. Steg den i ca. 45 minutter ved 225 grader C. alm. ovn. Karryris: Kog vand og bouillonterning. Kom ris og karry i og lad risene simre under låg i 18-20 min. Lad risene stå endnu 10-20 min under tætsluttende låg. Risene løsnes med en gaffel og er serveringsklare. Serveres med løse ris kogt med karry. |
|
Opskriften er vist 268801 gange,
og udskrevet 5857 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (382 stemmer) |
|
Kommentarer ALM - 2012-06-13 20:12:27 Mangler peber i sådan grad. Ris skal have salt i. Karry kan man let springe over. Man skal prøve sig frem. Ann Catrin - 2010-05-06 15:11:01 Skøn, let og lækker ret. Bestemt ikke sidste gang, at den kommer på bordet. Guðrið - 2009-07-06 01:41:04 Havde ikke alle ingredienserne, så jeg tilberedte retten med løg og en masse peberfrugt. Alle tiders. Mormor - 2009-01-03 10:21:06 Er de 45 min i alt, eller fra ovnen er 225 gr.??? Dortebsj - 2009-01-03 10:05:09 kødet blev lidt for tørt,- men det smagte dejligt ?p? - 2008-09-13 09:39:52 er god men bliver meget bedre vis man bruner mørbraden på panden først så for den en flottere farve og mere smag Karina - 2008-04-08 18:58:41 Smager helt fantastisk med kartoffelmos og uden karry. Helt sikkert noget vi skal have igen snart her i familien. anonym - 2007-11-20 12:40:04 Ikke noget for mig!! Renée - 2007-10-19 10:24:10 Rigtig lækker ret :) .. Mørbraden bliver rigtig lækker :) Renée - 2007-10-19 10:23:17 Mona: Vil jeg tro du kan, bare husk at brug alminelig ovn :) (Ikke varmluft)... Mona - 2007-10-16 23:48:09 Kan man ikke bruge et ildfast fast og komme staniol over som låg??? Jeg har nemlig ikke en stegeso. Farfar - 2006-12-12 13:51:30 Den smagte rigtig godt. Fadet blev hurtigt tømt. Kan varmt anbefales. madmor83 - 2005-01-01 01:01:01 fantastisk ret!! Et kæmpe hit her i familien Frank - 2005-01-01 01:01:01 Man skal passe lidt på med karryen. sandie - 2005-01-01 01:01:01 det smager godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne