Indisk kartoffelsalat
Hovedingrediens : Rodfrugter - Aspargeskartofler Oprindelsesland : Indien Indsendt : Red : |
|
|
Kartoflerne koges 20 minutter med salt.
Courgetter skæres i 1 cm tern. Hvidløg presses. Timian skylles, bladene nippes af stilkene og blandes med hvidløg, salt og peber samt courgettetern. Blandingen steges 5 minutter i olie og kommes i en skål. Kartofler pilles og skæres i kvarte og lægges i skålen. Bouillon og eddike blandes på panden og hældes over salaten som blandes forsigtigt og trækker 1 time. Tomater deles i 8 og krydres med salt og peber. Osten skæres i tern. Basilikumblade skæres i strimler. Tomat og ost blandes forsigtigt i salaten og der drysses med basilikum. |
|
Opskriften er vist 32549 gange,
og udskrevet 801 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (12 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-05-27 18:07:44 ud fra ingredienserne ser den meget lidt indisk ud... nærmere middelhavsk italiensk/spansk betty - 2005-01-01 01:01:01 den er god ser god ud |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne