Hvidkålssalat med bananer
Hovedingrediens : Kål - Hvidkål Indsendt : Red : |
|
|
Skyl hvidkålen og træl bladene løs. Kog dem 5 minutter i letsaltet vand, tag dem op og lad dem dryppe af.
Skræl bananerne og skær dem i skriver. Læg dem i en skål og dryp citronsaft over. Skær hvidkål i strimler. Skær appelsinerne i små terninger. Bland hvidkål, bananer, appelsiner og rosiner i en skål. Rør olie, honning, appelsinsaft, salt og peber sammen. Smag marinaden til og hæld den over salaten som bør trække ca.30 minutter i køleskabet. |
|
Opskriften er vist 15239 gange,
og udskrevet 389 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Harry Poulsen - 2012-03-10 20:10:29 Der er overhovedet ingen idè i at koge de hvidkål. Lad være med det! De bliver bare slatne og mister smag. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne