Hestebønner i godt selskab
Hovedingrediens : Bælgplanter - Hestebønner Indsendt : |
|
|
Hestebønnerne udblødes natten over og koges møre i ca. 1 time med sar. Persille og løg finthakkes og røres sammen med olie tilsat knust hvidløg. De kogte afkølede hestebønner og de halverede æg vendes i og salaten kan serveres.
|
|
Opskriften er vist 28450 gange,
og udskrevet 473 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer elm - 2009-10-20 14:21:05 Nej, man tager ikke skindet af. Jeg har lavet flere retter med hestebønner og skindet skal ikke tages af. BM - 2009-09-07 16:56:51 Der står ikke noget om ,at skindet skal tages af de enkelte bønner ????? Per - 2009-06-09 15:08:57 Sar er en kryderurt. Ditte - 2009-05-24 15:10:04 Hvad er SAR ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne