Gulerods- og rosenkålssalat
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Riv gulerødderne fint. Skær rosenkålene i strimler. Hak brøndkarse og persille. Bland det hele sammen med dressing.
Dressing: Alle ingredienser blandes. |
|
Opskriften er vist 70100 gange,
og udskrevet 1198 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne