Gul rissalat
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris Indsendt : Red : |
|
|
kog risene efter anvisningen på emballagen, men tilsæt gurkemeje til kogevandet, så risene bliver gule. Køl dem af. Skær gulerødderne i tynde stave og kog dem i 2 minutter.
Brus dem over med koldt vand. Tø sukkerærterne op. Pisk olie, citronsaft og krydderier sammen, og vend det i salaten. Lad den trække i 1 time, pynt med hakket persille eller frisk koriander. |
|
Opskriften er vist 28339 gange,
og udskrevet 768 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer boling - 2007-07-31 19:06:27 rigtig lækker Majsen - 2007-04-18 10:01:00 Ikke lige vores kop te.... os - 2005-01-01 01:01:01 det vil vi prøve anonym - 2005-01-01 01:01:01 lyder super lækkert amerikanertøsen - 2005-01-01 01:01:01 rigtig lækker sommermad, ekstra godt med pinjekerner! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne