Tsatsiki - Tsatiki
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Agurk - Agurker Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
|
|
Yoghurten hældes i et klæde og afdryppes 2-3 timer.
Agurken rives, drysses med salt og står i ca et kvarter Herefter skylles den og al væden vrides af. Den nu faste yoghurt blandes med hvidløg, lidt olie, paprika, mynte, salt og peber og agurk. Tazikien skal stå og trække et par timer i køleskabet før den serveres. Serveres som tilbehør f.eks Dolmars, tyrkiske frikadeller eller græsk farsbrød |
|
Opskriften er vist 28689 gange,
og udskrevet 708 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne