Tomat rucculasalat
Hovedingrediens : Salat - Rucolasalat - Rucola Indsendt : Red : |
|
|
Pisk en marinade af citronsaft, olivenolie, salt og peber.
Rist mandlerne på en varm, tør pande til de er gyldne, ca. 5 min. Ryst panden undervejs. Vend forsigtigt tomater, rucolablade, fetaost og mandler sammen. Vend marinaden i lige inden salaten skal serveres og server med brød. Tips: Rucola har en fin krydret smag, som gør den velegnet til salatskålen, men den også spises kogt, dog i mindre doser, da den har en stærk smag. Den kan også indgå i supper, sandwich med fx parmaskinke eller pureer til jævning af supper og saucer. |
|
Opskriften er vist 18444 gange,
og udskrevet 599 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne