Salat med nye kartofler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Nye kartofler Indsendt : |
|
|
Kartoflerne skrabes og koges møre.
De afkøles.
Bønnerne nippes og koges 3-4 min.
De overhældes med koldt vand og afkøles.
Kartofler og bønner blandes med hakket brøndkarse eller andet grønt, f.eks. bredbladet persille.
Der røres en dressing af olie, eddike og grofthakkede kapers.
Den smages til med salt og peber og hældes over salaten.
Kartoffelsalaten anrettes på et fad.
Avokadoerne deles, og kødet tages ud af skallerne.
De skæres i kvarte.
Æggene pilles og skæres ligeledes i kvarte.
Avocado og æg lægges uden om salaten.
|
|
Opskriften er vist 25738 gange,
og udskrevet 407 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne