Mørbrad i flødesauce (Stegeso)
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Befri mørbraden for fedt og sener og gnid den med salt og peber. Læg den i stegesoen og tilsæt fløden. Sæt den i ovnen ved 225 grader i ca. 45 minutter.
Jævn skyen og smag den til med krydderier og citronsaft, farv den med kulør. Serveres med løse ris. |
|
Opskriften er vist 121270 gange,
og udskrevet 1533 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (79 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne