Mørbrad i flødesauce (Stegeso)

Mørbrad i flødesauce (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Mørbrad i flødesauce (Stegeso), billede 4 Mørbrad i flødesauce (Stegeso), billede 1 Mørbrad i flødesauce (Stegeso), billede 2 Mørbrad i flødesauce (Stegeso), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Svinemørbrad, afpudset
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
3.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Sauce:
Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
Kulør
   
Opskrift:
Befri mørbraden for fedt og sener og gnid den med salt og peber. Læg den i stegesoen og tilsæt fløden. Sæt den i ovnen ved 225 grader i ca. 45 minutter.

Jævn skyen og smag den til med krydderier og citronsaft, farv den med kulør.

Serveres med løse ris.





karakterer:
Opskriften er vist 121270 gange,
og udskrevet 1533 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (79 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 8239 (1961 kcal)
KJ pr. Pers. 2059 (490 kcal)
Vægt ialt 950 gram
Vægt pr. Pers. 237 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 867 KJ (206 kcal)
Protein 14.1 gram
Fedt 16.4 gram
Kulhydrat 1.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu