Nye kartofler med stuvede svampe

Nye kartofler med stuvede svampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Nye kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.nye kartofler
25 g.smør
2 dl.vand
125 g.kantareller
125 g.andre sommersvampe
15 g.smør
1.5 dl.piskefløde
1 bdt.persille
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
 godt brød
 
Opskrift:
Skrub eller skrab kartoflerne og skær dem i tykke skiver. Læg dem i en sauterpande med smør, salt og vand og damp dem møre under låg – ca. 8 min. Børst kantareller og svampe rene, skær de store lidt ud og brun dem i en gryde med smør. Drys med salt og peber og tilsæt fløden.

Lad stuvningen simre ca. 5 min. og smag til med salt og peber. Tag kartoflerne op med en hulske og anret dem på to varme tallerkener. Hæld svampestuvningen over og drys med friskhakket persille. Server straks og giv godt brød til.





karakterer:
Opskriften er vist 14063 gange,
og udskrevet 250 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-09-25 22:50:11
Lækker og nem opskrift. Sovsen (saucen) kan også bruges med frisk pasta. Det er nok endnu bedre.