Nye kartofler med stuvede svampe
Hovedingrediens : Rodfrugter - Nye kartofler Indsendt : |
|
|
Skrub eller skrab kartoflerne og skær dem i tykke skiver. Læg dem i en sauterpande med smør, salt og vand og damp dem møre under låg – ca. 8 min. Børst kantareller og svampe rene, skær de store lidt ud og brun dem i en gryde med smør. Drys med salt og peber og tilsæt fløden.
Lad stuvningen simre ca. 5 min. og smag til med salt og peber. Tag kartoflerne op med en hulske og anret dem på to varme tallerkener. Hæld svampestuvningen over og drys med friskhakket persille. Server straks og giv godt brød til. |
|
Opskriften er vist 14063 gange,
og udskrevet 250 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-09-25 22:50:11 Lækker og nem opskrift. Sovsen (saucen) kan også bruges med frisk pasta. Det er nok endnu bedre. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne