Mørbrad i asparges (Stegeso)

Mørbrad i asparges (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Mørbrad i asparges (Stegeso), billede 4 Mørbrad i asparges (Stegeso), billede 1 Mørbrad i asparges (Stegeso), billede 2 Mørbrad i asparges (Stegeso), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Svinemørbrad, afpudset
5 dl. Svinebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
500 gram Aspargessnitter. konserves 1 dåse aspargessnitter indeholder ca. 240 gram drænet vægt
   
Opskrift:
Skær de istandgjorte mørbrad ud i 4-5 stykker og bank kødet fladt med hånden. Læg dem i stegesoen og hæld bouillon ved, brug gerne væden fra aspargesene og spæd op med vand eller svinebouillon.

Sæt det i ovnen ved i ca. 20-25 minutter ved 200 grader C. alm. ovn.

Sigt skyen og jævn den, leger den med 2 æggeblommer, kom asparges i.

Serveres med butterdejssnitter og hvide kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 47129 gange,
og udskrevet 708 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 4985 (1187 kcal)
KJ pr. Pers. 1246 (296 kcal)
Vægt ialt 1650 gram
Vægt pr. Pers. 412 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 302 KJ (71 kcal)
Protein 8.5 gram
Fedt 4.0 gram
Kulhydrat 0.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-06-04 12:49:03
Der mangler æggeblommer i ingredienslisten