Mørbrad i asparges (Stegeso)
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær de istandgjorte mørbrad ud i 4-5 stykker og bank kødet fladt med hånden. Læg dem i stegesoen og hæld bouillon ved, brug gerne væden fra aspargesene og spæd op med vand eller svinebouillon.
Sæt det i ovnen ved i ca. 20-25 minutter ved 200 grader C. alm. ovn. Sigt skyen og jævn den, leger den med 2 æggeblommer, kom asparges i. Serveres med butterdejssnitter og hvide kartofler. |
|
Opskriften er vist 47128 gange,
og udskrevet 708 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Lone - 2016-06-04 12:49:03 Der mangler æggeblommer i ingredienslisten |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne