Provencalsk salat med kogt skinke og champignoner
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : |
|
|
Bland selleri, julesalat og rødbede ( det hele juliennestrimlet ) med dressingen og lad det trække en time. Bland så skinke, svampe ( stegt i strimler ) og æbler ( fint revet ), tilføj mayonnaise og hæld salaten i en ren skål. Læg skiftevis kartoffelskiver og rødbedeskiver langs kanten som pynt og drys urterne over.
|
|
Opskriften er vist 16394 gange,
og udskrevet 159 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 hvor lang tid skal en skinke på 2,8 kg have når den også skal glaseres |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne