Persillesalat
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : Red : |
|
|
Rens og pluk alle salaterne og persillen. Vend dem først i olien, dernæst i balsamicoen. Med en tyndskræller skrælles tynde flager af parmesanosten. Det hele vendes sammen.
Serveres til f.eks. Tomatrisotto med peberfrugt og persillesalat med godt brød.
|
|
Opskriften er vist 7885 gange,
og udskrevet 143 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne