Pastasalat med Danablu

Pastasalat med Danablu, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SalaterRet : Salater - Pastasalat

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
150 g.pasta
10 dl.grønsagsbouillon
 
 Marinade:
1 spsk.hvidvinseddike
1 tsk.groft salt
 peber
2 spsk.olie
0.5 dl.vand
1 dl.friskklippet karse
100 g.Cheddarost i tern
100 g.danablu i tern
1 rødløg i tern
0.5 agurk i halve skiver
7.5 dl.fintstrimlet icebergsalat
 
 Pynt:
 brøndkarse
 
 Tilbehør:
 groft brød
 
Opskrift:
Kom pastaen i kogende bouillon og kog den i ca 10 min. Den skal være mør uden at virke blød. Hæld pastaen til afdrypning i en sigte. Marinade: Pisk eddike, salt og peber sammen. Pisk olien i lidt efter lidt. Pisk vand i. Tilsæt karsen og smag til. Vend den varme pasta i marinaden. Lad den stå og bliv kold. Læg ostetern, rødløg, agurkskiver og salat lagvis mellemstore den marinerede pasta i en skål. Stil salaten kold.





karakterer:
Opskriften er vist 14013 gange,
og udskrevet 289 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu