Orangesalat med gin
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Indsendt : |
|
|
Skræl den ene appelsin ganske tyndt (der må ikke være noget af den hvide hinde tilbage). Skær den i julienestrimler: så tynde som tændstikker. Læg appelsinstrimler i en kasserolle sammen med sukkeret og lad det varme langsomt op, til sukkeret er smeltet og begynder at tykne. Pil de andre 7 appelsiner og skær al frugten i tynde skiver. Fjern alle kerner. Læg skiverne taglagt i en flad skål og hæld ½ dl gin over. Hæld den varme sirup over. Serveres meget koldt.
|
|
Opskriften er vist 7836 gange,
og udskrevet 118 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne