Nice-salat (salade nicoise - la salada nissarda)
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : |
|
|
Udblød bønnerne et døgn i forvejen. Gnub salatskålens inderside grundigt med hvidløget. Skær tomaterne i kvarter og dræn dem - evt. salte dem let. Skræl agurken, fjern kernerne og skær den i skiver. Fjern peberfrugternes stilk og frugtstol, og skær dem i ringe. Skær forårsløgene i ringe. Dup ansjosfileterne for lage. Arrangér ingredienserne lagvis. Slut af med de halverede æg og ansjoserne i korsform. Drys oliven over. Hæld dressingen over og servér salaten kold med flütes og rosévin.
|
|
Opskriften er vist 13484 gange,
og udskrevet 302 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne