Lun salat med jordbær, skinke og pinjekerner
Hovedingrediens : Salat - Diverse salater / Salathoved Indsendt : Red : |
|
|
Fjern stokken fra salaten og skyl den forsigtigt i koldt vand. Ryst den godt fri for vandet og læg den i køleskabet i en plastpose i nogle timer, gerne natten over. Skær brødet i fine terninger, rist dem gyldne i olie og læg dem over på et stykke køkkenrulle.
Dressing: Rist pinjekerner i den samme olie, og når de er gyldne, hældes eddike på. Rør rundt og kom creme fraiche i. Smag til med peber. Snit skinken i tynde strimler. Anret salaten på tallerkner. Del jordbærrene i kvarter og fordel dem på salaten sammen med brødterninger. Kom den varme dressing på og garner med skinkestrimler og basilikum.
|
|
Opskriften er vist 10200 gange,
og udskrevet 204 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne