Kålrouletter (stegeso)
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Indsendt : Red : |
|
|
Skær de største kålblade af og kog dem nogle minutter i vand, så de er bøjelige. Rul dem op over et par skefulde kødfars. Hold rouletterne sammen med kødnåle eller bind med snor. Kom dem i stegesoen Hæld vand ved og drys salt og peber på. Læg nogle smørklatter oven på rouletterne. Steg dem ved 225 grd. i ca. 45 minutter. Suppen kan evt. jævnes.
|
|
Opskriften er vist 21690 gange,
og udskrevet 509 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Erik Søgaard - 2013-09-11 05:15:41 Kålrouletter er ikke så lette at håndtere, da de jo helst skal bindes sammen, men det gør jeg ikke, jeg ruller dem sammen og ligger dem meget tæt sammen med sammenføjningen nederst, de holder fint når de er kogt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne