Kold bønnesalat med gul peberfrugt
Hovedingrediens : Bælgplanter - Bønner Indsendt : Red : |
|
|
Sæt bønnerne i blød et døgn.
Kog dem med tre gange så meget vand som de fylder. Afkøl dem. Skyl bønnerne i koldt vand og dup dem i et viskestykke. Skær selleristilkene i skiver. Gem bladene til pynt. Fjern frøstolen og skær peberfrugterne i tern. Skær forårsløget i skiver. Bland dressingen og lad salaten trække et par timer. Pynt med selleriblade og basilikum. |
|
Opskriften er vist 13929 gange,
og udskrevet 264 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne