Karolines kartoffelsalat
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skræl kartoflerne og skær dem i ½ cm tykke skiver.
Kom kartoffelskiverne i kogende vand tilsat salt.
Kog dem ved svag varme og under låg i ca. 9 min
Hæld kartoflerne i en sigte og brus dem over med koldt vand.
Dressing: Rør salatyoghurten sammen med de finthakkede løg og asier og øvrige ingredienser. Vend de afdryppede, lune kartoffelskiver i dressingen og smag til. Stil kartoffelsalaten tildækket i køleskabet i ca. 1 time. Tips: I stedet for at finthakke løg og asie kan de blendes sammen med asielage i ca. 1 min. |
|
Opskriften er vist 143418 gange,
og udskrevet 2677 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Heidi - 2012-04-27 06:08:17 Vi plejer at bruge kartofler fra dagen før. Så altså, kartoflerne har ligget i en skål inde i køleskabet, natten over, også laver vi dem ikke i skiver. Smager nu bedst hvis de bliver lavet som tern:-) allan - 2007-05-05 19:46:38 smager lidt af frikadeller Per - 2005-01-01 01:01:01 Brugte 4 dl. græsk yoghurt og 1 dl. creme fraiche 18% Per - 2005-01-01 01:01:01 Jeg vil forsøge mig med drænet sødmælksyoghurt, måske en græsk yoghurt kan bruges ? anonym - 2005-01-01 01:01:01 Salatyoghurt var en yoghurt med 9% fedt, den sælges ikke længere. Du kan selv lave en yoghurt, der minder om den, ved at lade ½ liter yoghurt naturel dryppe af i 1½ time og derefter røre den drænede yoghurt sammen med ½ dl cremefraiche 18% ulla - 2005-01-01 01:01:01 pas på med at blende løg da de kan komme til at smage meget beske af det Rap - 2005-01-01 01:01:01 smager super særligt hvis man tilføjer et æble i små tern pylle - 2005-01-01 01:01:01 Smager super godt. Kan varmt anbefales. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne