Kammuslingesalat
Hovedingrediens : Muslinger - Kammuslinger Indsendt : Red : |
|
|
Ærterne koges ca. fem minutter i letsaltet vand. Drænes og køles af. Pisk fløden til stift flødeskum og smag til med ketchup, et par dråber Tabasco og cayennepeber. Hak agurken og kom den i. Bland de kogte ærter og kammuslinger. Hæld saucen over og lad salaten trække en halv time tid i køleskabet. Salaten kan anrettes på friske spinatblade og ledsages af friske flütes, smør og en tør hvidvin.
|
|
Opskriften er vist 27784 gange,
og udskrevet 513 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer baa - 2009-10-22 14:41:25 Prøv at vende dem på en grill-/pande m - 2008-06-20 19:45:27 Skal de koges?????? anonym - 2005-01-01 01:01:01 skal kammuslingerne koges anonym - 2005-01-01 01:01:01 hvordan tillberedes kammuslingerne? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne