Fyldig kyllingesalat
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog poularden i letsaltet vand ca. 1 time. Lad den svale i kogelagen. Befri den for skind og ben og skær kødet i passende stykker.
Kom strimlet icebergsalat i et halvdybt fad. Fordel fjerkrækødet herpå sammen med strimlet peberfrugt og fintsnittet blegselleri. Befri svampene for rodskive og skær dem i skiver. Drys dem imellem sammen med ærter. Rist mandlerne på en tør pande. Drys dem med salt og hak dem groft. Kom dem på salaten. Skær meloner midt igennem, fjern kerner og skal og skær frugtkødet i små terninger. Drys dem på salaten. Drys med hakket persille. Rør creme fraiche og cultura sammen og krydr med karry, sennep, sukker og salt. Servér det til i en skål eller kom det på salaten lige før serveringen. Flutes eller grovbrød serveres til. |
|
Opskriften er vist 73831 gange,
og udskrevet 1625 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Anni - 2019-04-28 18:02:05 Denne salat lyder som en hovedret. Er det korrekt? Jeg har så meget lyst til at lave den 😁 Oliver - 2011-10-25 20:24:16 Spiste det hele, efter en fodbold træning! er en dreng på 13 år, sååårh? Per - 2010-11-06 20:35:34 Vil mene at der er til noget mere end 4 pers. nok nærmere 8-10 pers. Vi brugte 500 g. kogt kyllingekød. finestra - 2008-01-14 12:12:16 super-lækker salat |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne