Forloren kylling (Stegeso)

Forloren kylling (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Forloren kylling (Stegeso), billede 4 Forloren kylling (Stegeso), billede 1 Forloren kylling (Stegeso), billede 2 Forloren kylling (Stegeso), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 stormørbrad
 salt
 persille
0.5 dl.bouillon
 
40 g.smør
2 dl.fløde
 hvedemel
 kulør
 
Opskrift:
Skær en ridse i den afpudsede mørbrad og fyld den med persille og drys med salt. Luk mørbraden sammen med kødnåle eller bind den sammen med snor. Gnid den med salt. Læg mørbraden i stegesoen og kom smørklatter på. Hæld bouillon ved og steg mørbraden i ca. 45 minutter ved 225 grader C. alm. ovn.

Tilsæt fløde og jævn evt. skyen.

Serveres med agurkesalat og hvide kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 57975 gange,
og udskrevet 884 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
bør ikke stege i 45 minutter for så bliver den tør, har prøvet at stege mørbraden. uden stegeso, og kun på panden i 3 minutter på hver side (4 sider), og så var den saftig og lækker, og absolut ikke tør.