Forloren kylling (Stegeso)
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær en ridse i den afpudsede mørbrad og fyld den med persille og drys med salt. Luk mørbraden sammen med kødnåle eller bind den sammen med snor. Gnid den med salt. Læg mørbraden i stegesoen og kom smørklatter på. Hæld bouillon ved og steg mørbraden i ca. 45 minutter ved 225 grader C. alm. ovn.
Tilsæt fløde og jævn evt. skyen. Serveres med agurkesalat og hvide kartofler. |
|
Opskriften er vist 57882 gange,
og udskrevet 883 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Conny Larsen - 2005-01-01 01:01:01 bør ikke stege i 45 minutter for så bliver den tør, har prøvet at stege mørbraden. uden stegeso, og kun på panden i 3 minutter på hver side (4 sider), og så var den saftig og lækker, og absolut ikke tør. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne